olive89 发表于 2019-10-31 11:08:00

求助土耳其翻译

我在领英上加了一位土耳其的采购,他懂英语。我想了解一下他们的公司,但无奈不懂土耳其文介绍,又不好去问他。我用翻译软件也没翻译出来。这里有没有大神懂土耳其文?帮帮忙翻译一下?他们公司的网址是http://www.oyakmadenmetalurji.com.tr 。谢谢!
OYAK Maden Metalürji Grubu olarak çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve hissedarlarımızla birlikte Türkiye’nin küresel demir çelik gücüyüz.
Yaklaşık 12.000 çalışanımızla Türkiye’nin en çok istihdam yaratan kuruluşlarından biriyiz. Uluslararası kalite standartlarında sıcak ve soğuk haddelenmiş, kalay, krom ve çinko kaplamalı yassı çelikler levha, kütük ve kangal üretiyoruz. Ürünlerimiz ile otomotiv, beyaz eşya, gemi sanayi, boru imalatı, tarım ve ziraat aletleri, ısı sanayi, elektrik-elektronik sanayi, makine imalat sanayi, genel yapı ve ambalaj gibi sektörlere temel girdi sağlıyoruz ve ülkemiz sanayisinin gelişmesine öncülük ediyoruz.
Ana şirketimiz Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş., Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi olmayı sürdürüyor. Yassı ve uzun çelik üreten İsdemir, Sivas ve Malatya'da maden sahaları bulunan Ermaden, Romanya'da silisli çelik üreten Erdemir Romanya, Grup şirketlerine mühendislik yönetimi hizmeti veren Erdemir Mühendislik ile sektörün ebatlanmış yassı çelik ihtiyacını karşılayan Erdemir Çelik Servis Merkezi, grubumuzun Asya-Pasifik Bölgesi’ndeki satın alma, pazarlama, satış ve iş geliştirme faaliyetlerini yürüten Erdemir Asia Pacific Pte Ltd.,ve İsdemir’in ilave endüstriyel gaz ihtiyacını karşılama ve mevcut endüstriyel gaz sisteminin maliyetlerini azaltma hedefiyle kurulan İsdemir Linde Gaz Ortaklığı grubumuz bünyesindeki diğer şirketleri oluşturuyor. 2006 yılında OYAK bünyesine katılan grubumuz toplam varlıkları açısından Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. OYAK Maden Metalürji Grubu olarak ayrıca biri Ereğli, diğeri İskenderun’da faaliyet gösteren, bölgelerinin en büyüğü iki limana sahip bulunuyoruz.
      

vip 发表于 2019-10-31 11:18:00

http://waimaoluntan.com/forum-49-1.html
这里 横排3个翻译工具 也可以这里找人
      

olive89 发表于 2019-10-31 11:51:00

谢谢!
images/smilies/smile.gif
      

Vickyqun 发表于 2019-10-31 15:40:00

如果还是不清楚,可以选择人工翻译哈,你这字数也不多,翻译很快的,欢迎联系
      

百译全 发表于 2019-11-6 14:33:00

问题解决了吗?
页: [1]
查看完整版本: 求助土耳其翻译